Dienstverlening: ik heb een afspraak op een kantoor van UWV

Onze kantoren blijven, ondanks aangescherpte coronamaatregelen van 14 december, open om mensen met een afspraak te ontvangen. U kunt alleen langskomen als u een uitnodiging heeft gehad. We vragen u om niet zonder afspraak naar onze vestiging te komen.

Wij proberen ons werk gewoon te blijven doen. En we willen voorkomen dat het coronavirus verder wordt verspreid. Hebben wij u uitgenodigd voor een afspraak? We vragen u dan om een aantal richtlijnen te volgen voor een veilig bezoek aan ons kantoor.

In de video ziet u wat u kunt verwachten.

Heeft u vragen over uw afspraak op een kantoor van UWV? Meer informatie over uw afspraak staat in de uitnodigingsbrief die u ontvangen heeft. Heeft u daarna nog vragen? Neem dan contact met ons op. Hoe u dit doet, leest u op Service & contact. Meer informatie over het coronavirus vindt u op de website van het RIVM en de Rijksoverheid.

Heeft u een andere vraag? Stel deze dan zoveel mogelijk online. Dat kan via de Werkmap of via ‘Mijn berichten’ op Mijn UWV. Of u kunt bellen met UWV Telefoon Werknemers. U vindt het nummer op Service & contact.