Online dienstverlening en UWV

Wij zijn binnenkort verplicht om zoveel mogelijk van onze diensten online aan te bieden. Op deze pagina leggen wij uit wat de voordelen zijn van onze online diensten en welke online diensten wij bieden.

Het is de bedoeling dat als wij iets online aanbieden dat u daar dan ook gebruik van maakt. Kunt u niet via internet informatie met ons uitwisselen? Dan bieden wij onze dienstverlening ook per post aan. Dit is vastgelegd in de Wet structuur uitvoeringsorganisatie werk en inkomen (Suwi) en in de Beleidsregel elektronische communicatie UWV.

Voordelen van online dienstverlening

Onze online dienstverlening werkt snel en u vindt alle informatie overzichtelijk bij elkaar. Als u inlogt op Mijn UWV of in de Werkmap, dan kunt u wijzigingen aan ons doorgeven die van belang zijn voor uw uitkering. Op Mijn UWV kunt u bijvoorbeeld uw betaalspecificatie of jaaropgaaf bekijken. Als u een WW-uitkering heeft, dan houdt u in de Werkmap uw sollicitaties bij. Ook vindt u in de Werkmap vacatures en kunt u ons berichten sturen.

Inloop Werkplein voor informatie over UWV online

Wilt u uitleg over onze online dienstverlening? Bijvoorbeeld over het doorgeven van uw sollicitatieactiviteiten? Of wilt hulp bij het invullen van een UWV-formulier? Dan bent u van harte welkom op een Werkplein of UWV-vestiging. In de vestiging-zoeker op werk.nl vindt u het adres en de bezoektijden van een Werkplein bij u in de buurt. Ga naar de vestiging-zoeker op werk.nl

Wanneer ontvangt u wel post van ons?

Sommige brieven sturen wij niet online maar per post. Bijvoorbeeld een brief met daarin uw gezondheidsgegevens. Zulke persoonlijke gegevens mogen wij nooit online versturen, omdat deze zijn beschermd in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Wat zijn mijn plichten?

Denk eraan dat u met een uitkering een aantal plichten heeft.

Wat zijn mijn plichten?

Service & contact

Heeft u hulp nodig?

Wij helpen u graag!

Service & contact
Terug naar boven

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten