Een beveiligde mail van UWV openen en beantwoorden

Als u met de proef meedoet, krijgt u van ons een e-mailbericht. In het bericht staat wie van UWV u een vertrouwelijk bericht heeft gestuurd. U kunt het als volgt openen en beantwoorden:

  1. Klik in uw inbox op het bericht om het te openen. Daarin staat de blauwe knop 'Klik voor bericht'.
  2. Klik op deze blauwe knop. U komt dan in de veilige online omgeving van ZIVVER.
  3. Klik daarna op de knop 'Stuur sms'.
  4. Vul in het scherm de code in die u per sms ontvangt op uw mobiele telefoon.
  5. Klik op de knop 'Lees bericht' om het bericht te lezen en te kunnen beantwoorden. Nadat wij het ZIVVER-bericht hebben verzonden, is het 8 weken te lezen. Daarna wordt de inhoud automatisch verwijderd. Wilt u de inhoud van het bericht bewaren? Sla het bericht dan meteen op in uw eigen archief.

Let op: Als u wordt gevraagd om een toegangscode (en niet om een sms-code), neem dan telefonisch contact op met de afzender van het ZIVVER-bericht. Het telefoonnummer ontvangt u in een ander e-mailbericht met het onderwerp: 'Toegang tot beveiligde e-mail van UWV via ZIVVER'. Als u belt, houd dan uw ZIVVER-bericht bij de hand.

Bekijk deze video over de beveiligde e-mail:

Let op: verandert uw e-mailadres of uw telefoonnummer? Geef uw wijzigingen dan schriftelijk aan ons door via het daarvoor bestemde wijzigingsformulier of per brief. Zo kunnen wij met u blijven communiceren.