U maakt gebruik van een oude browser. Update uw browser om optimaal gebruik te maken van uwv.nl.

Inkomsten doorgeven voor uw WW-uitkering tijdens een storing

Door een storing kunt u uw inkomsten niet doorgeven via Mijn UWV. Wij proberen de storing zo snel mogelijk op te lossen. Als deze is opgelost, kunt u weer gebruik maken van Mijn UWV. Onze excuses voor het ongemak.

Uw inkomsten veilig doorgeven

U kunt uw inkomsten tijdens de storing veilig aan ons doorgeven met het formulier Inkomstenopgave. Hiervoor logt u in met uw DigiD. Nadat wij uw formulier hebben ontvangen, betalen wij uw uitkering. Zonder dit formulier kunnen wij de hoogte van uw uitkering niet berekenen.

Formulier Inkomstenopgave

Met het formulier Inkomstenopgave geeft u iedere maand uw inkomsten door als uw WW-uitkering op of na 1 juli is ingegaan. Ook als u geen inkomsten heeft, geeft u dat iedere maand door met het formulier. U krijgt alleen betaald als wij het formulier hebben ontvangen.

UWV betaalt uw uitkering na afloop van iedere kalendermaand, als u uw inkomsten (inclusief vakantiegeld) van de maand daarvoor heeft doorgegeven. Geef uw inkomsten zo snel mogelijk na afloop van de maand door, maar in ieder geval voor het einde van de volgende maand. U heeft dus uiterlijk 1 maand de tijd om uw inkomsten door te geven.

Deze gegevens heeft u nodig bij het invullen:

  • uw burgerservicenummer;
  • uw inlogcode van DigiD
  • uw loonstrook.

Inkomsten doorgeven voor uw WW-uitkering tijdens een storing

Klantenservice

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten