Informatie voor vso, pro of entree-opleidingen in het mbo

Leerlingen in het voortgezet speciaal onderwijs (vso), praktijkonderwijs (pro) of op een entree-opleiding in het mbo kunnen zelf een formulier Aanvraag beoordeling arbeidsvermogen invullen en opsturen via uwv.nl. UWV beoordeelt dan voor welke vorm van ondersteuning de leerling in aanmerking komt.

Let op: leerlingen en voormalige leerlingen in het voortgezet speciaal onderwijs (vso) en het praktijkonderwijs (pro) die willen worden opgenomen in het doelgroepregister, nemen wij zonder medische of arbeidsdeskundige beoordeling op. Volgt of volgde uw leerling onderwijs aan het vso of pro? Dan vragen wij u om de toelaatbaarheidsverklaring (tlv) mee te sturen met de aanvraag. Is er geen tlv? Stuur dan een ander bewijs van inschrijving mee.

Wat kunt u als school doen?

U kunt uw leerling helpen bij het invullen van het formulier Aanvraag beoordeling arbeidsvermogen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over de Aanvraag Beoordeling arbeidsvermogen? Dan kunt u bellen met UWV Telefoon Werknemers via 0900 - 92 94 (starttarief 4,5 cent en daarna 4 cent per minuut, plus uw gebruikelijke belkosten). Houd uw burgerservicenummer (BSN) dan bij de hand. Wij kunnen u dan beter helpen.

Klantenservice

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten