UWV-app voor eerste groep gebruikers

geplaatst op 09 september 2020

UWV heeft nu een app voor het invullen van de Inkomstenopgave op mobiele telefoon of tablet. Een eerste groep gebruikers maakt sinds 1 september gebruik van de app en beoordeelt hoe dit gaat.

Deze eerste groep vragen wij hun Inkomstenopgave in te vullen met de UWV-app in plaats van via Mijn UWV. En wij vragen om hun mening over het gebruik van de app. Zo helpen ze ons om te zien of de app gebruiksvriendelijk is en goed werkt.

Eerste gebruikersgroep van 4.000 klanten

Bijna 4.000 klanten doen hieraan mee. Zij vinden deze app in de App-store en in de Play store. En kan alleen gebruikt worden met een persoonlijke activeringscode.

Na hun beoordeling kunnen alle klanten die de Inkomstenopgave moeten invullen, de app downloaden en gebruiken. We verwachten dat de app begin 2021 voor iedereen beschikbaar is. U leest er dan meer over op onze website.

Persoonlijke en waardevolle dienstverlening

De UWV-app is een nieuw hulpmiddel voor onze klanten. Hiermee willen we persoonlijke en waardevolle dienstverlening leveren. Zo kunnen onze klanten waar en wanneer zij willen de maandelijkse Inkomstenopgave invullen. Snel en eenvoudig, op hun mobiele telefoon of tablet.

Meer uitleg over de UWV-app vindt u op uwv.nl/uwv-app.


Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten