U maakt gebruik van een oude browser. Update uw browser om optimaal gebruik te maken van uwv.nl.

Sinds 1 maart 2017 ook berichten ontvangen via Mijn UWV

geplaatst op 21 juni 2017

Onze service Mijn Berichten op Mijn UWV is uitgebreid. Behalve dat u via deze beveiligde omgeving berichten naar ons kunt sturen, is het nu ook mogelijk dat u vragen of mededelingen van ons ontvangt.

Vragen stellen over uw uitkering

Heeft u een vraag over uw uitkering? Bijvoorbeeld over de aanvraag van uw uitkering? Via onze service Mijn Berichten op Mijn UWV kunt u al uw vragen over uw uitkering aan ons stellen. Behalve de antwoorden op uw vragen, kunt u sinds maart ook vragen of mededelingen van ons ontvangen via Mijn Berichten.

Voordelen van Mijn Berichten

Medewerkers van UWV beantwoorden uw vragen binnen 1 werkdag. Als wij een vraag of een mededeling voor u hebben, ontvangt u deze in Mijn Berichten. Wat u via Mijn Berichten verstuurt en ontvangt, is beveiligd en wordt automatisch opgeslagen. Zo kunt u altijd alles teruglezen.

Seintje via de Berichtenbox

Wilt u het meteen weten als u een reactie op uw vraag heeft ontvangen? Of als u een nieuw bericht van UWV heeft ontvangen? Meld u dan aan voor de Berichtenbox. Dan krijgt u een e-mail zodra wij u een bericht hebben gestuurd.

Klantenservice

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten