Nieuwe UWV-app voor eerste groep gebruikers

geplaatst op 17 augustus 2020

UWV komt met een nieuwe app voor het invullen van de Inkomstenopgave op mobiele telefoon of tablet. Een eerste groep gebruikers kan hiervoor vanaf 1 september de app gebruiken en dit beoordelen. Deze groep krijgt per e-mail een uitnodiging.

In deze e-mail die we vanaf 17 augustus versturen, vragen we of zij via de nieuwe UWV-app hun Inkomstenopgave willen invullen. En of zij hun mening willen geven over het gebruik van de app. Zo helpen ze ons om te zien of de app gebruiksvriendelijk is en goed werkt.

UWV-app met persoonlijke activeringscode

Na hun aanmelding krijgt de eerste groep gebruikers een persoonlijke activeringscode om de app te downloaden en te activeren. De UWV-app staat vanaf 24 augustus voor hen klaar in de App Store (voor iPhone en iPad) en in de Google Play Store (voor mobiele telefoons en tablets met Android). Deze eerste gebruikersgroep kan de UWV-app voor 2 Inkomstenopgaven gebruiken: over augustus en september. En zij krijgen 3 vragenlijsten toegestuurd om hun mening te geven over de app.

UWV-app daarna voor iedereen beschikbaar

Klanten die geen uitnodiging en activeringscode hebben gekregen, kunnen de UWV-app nog niet gebruiken. Na de beoordeling door de eerste groep gebruikers kan iedereen die de Inkomstenopgave moet invullen, de app downloaden en gebruiken. Als de UWV-app voor iedereen beschikbaar is leest u dat op onze website.

Lees meer over de nieuwe, handige UWV-app op uwv.nl/uwv-app.

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten