Nieuwe manieren om in te loggen op Mijn UWV

geplaatst op 05 december 2019

Bij het inloggen op Mijn UWV ziet u vanaf nu een nieuwe webpagina. Dit is veranderd omdat er nieuwe manieren zijn om in te loggen. U kunt als gemachtigde voor een ander inloggen. En u kunt inloggen als u EU-burger bent en geen DigiD heeft.

3 manieren om in te loggen op Mijn UWV

Op de nieuwe webpagina voor Mijn UWV ziet u 3 mogelijkheden om in te loggen:

  1. DigiD: kies deze mogelijkheid als u met uw DigiD wilt inloggen om uw eigen online zaken bij UWV te regelen. Op Veilig inloggen met DigiD leest u hier meer over.
  2. DigiD met machtiging: kies deze mogelijkheid als u gemachtigd bent om voor iemand anders zaken te regelen in Mijn UWV. U logt dan eerst in met uw eigen DigiD. Meer informatie over machtigen vindt u op Kan ik iemand machtigen?
  3. European login: kies deze mogelijkheid als u EU-burger bent en geen DigiD heeft. Hierover leest u meer op Inloggen met een Europees erkend inlogmiddel.

Inloggen op de Werkmap verandert niet

U kunt nog niet iemand anders machtigen om online zaken voor u te regelen in uw Werkmap. Ook is het nog niet mogelijk om op de Werkmap in te loggen met een Europees erkend inlogmiddel. Wij werken er hard aan om dit in de toekomst wel mogelijk te maken. Zodra dat mogelijk is, plaatsen wij hierover een bericht op onze website.

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten