Mis geen digitale post meer met de Berichtenbox-app

geplaatst op 12 oktober 2018

Met de nieuwe Berichtenbox-app kunt u voortaan een melding krijgen dat u een bericht heeft in uw Berichtenbox op MijnOverheid. Bijvoorbeeld van UWV. U kunt het bericht in de app lezen, downloaden of doorsturen.

UWV stuurt onder meer betaalspecificaties en jaaropgaven via de digitale post. Wilt u die post, en de post van bijvoorbeeld de Belastingdienst en de gemeente, niet meer missen? Download dan de app op uw mobiele telefoon of tablet (iOS of Android). U opent de app met een pincode en logt eenmalig in met uw DigiD om voortaan direct toegang te hebben tot al uw berichten.

Makkelijker berichten lezen

Veel mensen openen hun digitale post niet. Daarom is de Berichtenbox-app ontwikkeld. Zonder deze app krijgt u namelijk alleen een e-mail waarin staat dat u een bericht van bijvoorbeeld UWV heeft. U moet dan zelf nog naar MijnOverheid gaan en daar inloggen met uw DigiD. Met de Berichtenbox-app is dit niet meer nodig en is het lezen van de digitale berichten een stuk makkelijker.

Selecteer UWV in de lijst van organisaties

Post van UWV ontvangt u alleen in de Berichtenbox als u UWV heeft geselecteerd in de lijst van organisaties waar u digitale post van wilt ontvangen. Deze lijst kunt u (nog) niet via de app aanpassen. Dat kunt u wel doen op mijnoverheid.nl.

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten