Actueel - Particulieren

Toont 1 - 10 van 25
 1. UWV controleert weer op sollicitatieactiviteiten

  geplaatst op 24 november 2020

  Als u een WW-uitkering heeft, bent u ondanks het coronavirus nog steeds verplicht om te solliciteren. Dat betekent dat u 4 sollicitatieactiviteiten per 4 weken aan ons moet doorgeven. Tenzij wij andere afspraken met u hebben gemaakt.

 2. Meer inkomsten in november of december?

  geplaatst op 01 november 2020

  Als u naast uw WW-uitkering werkt, dan heeft u in november of december misschien meer inkomsten dan in andere maanden. Hierdoor kan het zijn dat u in de maand daarna minder of geen uitkering krijgt.

 3. Zelf WW-uitkering stopzetten verandert

  geplaatst op 27 oktober 2020
  ""

  Wilt u zelf uw (aanvullende) WW-uitkering stopzetten? Dan kunt u daar een verzoek voor indienen. Voorheen belde UWV met u om de einddatum van uw uitkering af te spreken. Vanaf nu geldt een vaste einddatum.

 4. Beveiligd mailen met UWV via Zivver

  geplaatst op 01 oktober 2020
  Vrouw achter laptop

  Vanaf eind september verstuurt UWV e-mails die beveiligd zijn met Zivver. Wij vinden het belangrijk dat vertrouwelijke gegevens goed beveiligd zijn.

 5. UWV-app voor eerste groep gebruikers

  geplaatst op 09 september 2020

  UWV heeft nu een app voor het invullen van de Inkomstenopgave op mobiele telefoon of tablet. Een eerste groep gebruikers maakt sinds 1 september gebruik van de app en beoordeelt hoe dit gaat.

 6. Een opleiding met Wajong: veranderingen sinds 1 september

  geplaatst op 01 september 2020

  Op 1 september 2020 veranderen de regels voor het volgen van een opleiding met Wajong 2010 of Wajong 2015. U ontvangt niet langer minder of geen uitkering als u een opleiding gaat volgen. Dit geldt ook als u al bezig bent met een opleiding.

 7. Iemand machtigen nu ook mogelijk voor de Werkmap

  geplaatst op 13 juli 2020

  Als u wilt dat iemand anders uw online zaken met UWV voor u regelt, dan kunt u iemand machtigen via DigiD Machtigen. Het was al mogelijk om iemand te machtigen voor Mijn UWV. Nu kan dit ook voor de Werkmap.

 8. Aanvraagperiode TOFA verlengd tot en met 26 juli

  geplaatst op 10 juli 2020

  De aanvraagperiode voor de tegemoetkoming TOFA is met 2 weken verlengd. Flexwerkers die door de coronacrisis minimaal de helft van hun inkomsten zijn kwijtgeraakt en geen uitkering kunnen krijgen, kunnen tot en met 26 juli 2020 een aanvraag doen.

 9. Eerste tegemoetkomingen TOFA betaald

  geplaatst op 26 juni 2020
  "

  De eerste betalingen voor de Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten (TOFA) zijn inmiddels gedaan. Binnen een week nadat de regeling van start ging, kregen 100 flexwerkers de tegemoetkoming TOFA op hun rekening gestort.

 10. Aanvragen tegemoetkoming TOFA vanaf 22 juni

  geplaatst op 21 juni 2020

  Flexwerkers die door de coronacrisis hun inkomsten (grotendeels) zijn kwijtgeraakt en geen uitkering kunnen krijgen, kunnen vanaf 22 juni een aanvraag doen voor de tegemoetkoming TOFA. Het aanvraagformulier is vanaf 9.00 uur beschikbaar.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. pagina 1 van 3

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten