Actueel - Particulieren

Toont 1 - 10 van 20
 1. Nieuwe Regelhulp financieel CV kan kans op baan vergroten

  geplaatst op 12 maart 2019

  Bent u op zoek naar een nieuwe baan? Met de nieuwe Regelhulp financieel CV van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), kunt u snel zien wat de financiële voordelen voor uw werkgever kunnen zijn als hij u aanneemt.

 2. Werkmap en Mijn UWV: verander uw inlogmethode

  geplaatst op 04 maart 2019

  Inloggen met alleen uw gebruikersnaam en wachtwoord gaat verdwijnen. Vanaf 15 mei 2019 heeft u uw telefoon nodig bij het inloggen. Wees er op tijd bij en regel het nu!

 3. Tolkuren voor werk automatisch verlengd

  geplaatst op 04 februari 2019

  U hoeft niet meer elk jaar een voorziening voor tolkuren voor werksituaties aan te vragen. Sinds 1 januari verlengen wij uw voorziening automatisch als u een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd heeft of als u zelfstandig onderneemt.

 4. Uw jaaropgaaf over 2018 komt eraan

  geplaatst op 11 januari 2019

  De jaaropgaaf over 2018 van uw uitkering(en) staat uiterlijk 1 maart voor u klaar op Mijn UWV. U krijgt de jaaropgaaf alleen digitaal, via Mijn UWV. Woont u in het buitenland? Dan ontvangt u de jaaropgaaf ook per post.

 5. Vrijwilligerswerk met behoud WW vaker mogelijk

  geplaatst op 01 januari 2019

  Vanaf 1 januari 2019 zijn er meer mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen met behoud van uw WW-uitkering. U krijgt nu ook toestemming van UWV als u voor een vereniging of stichting vrijwilligerswerk doet.

 6. Wijziging bij uitkering van UWV in het buitenland

  geplaatst op 19 december 2018

  Vanaf 1 januari 2019 gaan mensen die in het buitenland wonen meer belasting betalen over hun uitkering van UWV, als zij loonheffingskorting laten toepassen op die uitkering. Dat komt door een wetswijziging.

 7. UWV bereikbaar via goedkoper 088-telefoonnummer

  geplaatst op 27 november 2018
  UWV Telefoon

  UWV Telefoon Werknemers, UWV Telefoon Werkgevers en UWV Klachtenservice zijn nu bereikbaar via nieuwe 088-telefoonnummers. Voor deze nummers betaalt u een goedkoper tarief. De 088-nummers vervangen onze 0900-nummers:

 8. Inloggen in 2019: via DigiD app en sms-controle

  geplaatst op 21 november 2018

  Binnenkort kunt u bij UWV alleen nog inloggen via de DigiD app of de sms-controle. Deze nieuwe inlogmethodes zijn extra veilig. Inloggen met alleen uw DigiD-gebruikersnaam en -wachtwoord gaat verdwijnen.

 9. UWV en SZW maken afspraken over aanpak WW-fraude

  geplaatst op 12 oktober 2018

  Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ging gisteren (donderdag 11 oktober) in debat met de Tweede Kamer over de fraude met WW-uitkeringen door arbeidsmigranten. Ook ging hij in op hoe UWV omgaat met meldingen en opsporingen van ...

 10. Mis geen digitale post meer met de Berichtenbox-app

  geplaatst op 12 oktober 2018

  Met de nieuwe Berichtenbox-app kunt u voortaan een melding krijgen dat u een bericht heeft in uw Berichtenbox op MijnOverheid. Bijvoorbeeld van UWV. U kunt het bericht in de app lezen, downloaden of doorsturen.

 1. 1
 2. 2
 3. pagina 1 van 2

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten