Actueel - Particulieren

Toont 1 - 10 van 26
 1. Regionale mobiliteitsteams van start

  geplaatst op 16 september 2021

  Op 16 september zijn de regionale mobiliteitsteams van start gegaan. De teams helpen u met het vinden van een nieuwe baan. Ook als u nu nog werkt, maar binnenkort misschien werkloos wordt.

 2. Te veel ontvangen bedrag door fout UWV hoeft niet terug

  geplaatst op 09 september 2021

  Ongeveer 1.200 mensen die in 2020 naast hun WW-uitkering een Ziektewet-uitkering of WAZO-uitkering ontvingen, hebben door een fout van UWV te veel uitkering gekregen. Dit geldt ook voor een groep mensen in 2019. Zij hoeven het te veel ontvangen ...

 3. Terugbetaling te veel ontvangen WIA-voorschot vervalt

  geplaatst op 01 september 2021

  Heeft u te lang op uw WIA-beoordeling moeten wachten? Als u tijdens het wachten te veel WIA-voorschot ontving, dan hoeft u dat mogelijk niet terug te betalen. Wij willen niet dat u nadeel heeft van de vertraging in het nemen van onze beslissing.

 4. WW-aanvraag van werk.nl naar uwv.nl

  geplaatst op 19 augustus 2021

  Vanaf maandag 6 september is de WW-aanvraag verplaatst van werk.nl naar uwv.nl. Dit maakt het aanvragen van een WW-uitkering makkelijker. Voor alles over de WW-uitkering gaat u voortaan naar uwv.nl. En voor alles over werk zoeken naar werk.nl.

 5. Verandering verrekenen vakantiegeld uit werk

  geplaatst op 22 juli 2021

  Heeft u een WW-uitkering of Ziektewet-uitkering na WW en werkt u daarnaast? Vanaf 1 juli 2021 is de manier veranderd waarop wij uw jaarlijkse vakantiegeld uit werk verrekenen met uw uitkering.

 6. Wie kunnen een melding doen bij het Meldpunt Herstelactie?

  geplaatst op 21 mei 2021

  Een specifieke groep mensen is in de problemen geraakt door onzorgvuldig handelen van UWV bij de herbeoordelingen van hun IVA-uitkering (WIA). Voor hulp en ondersteuning kunnen zij zich melden bij het Meldpunt Herstelactie.

 7. UWV-app nu beschikbaar

  geplaatst op 10 mei 2021

  Vanaf nu kunt u snel en gemakkelijk uw Inkomstenopgave invullen via de nieuwe UWV-app. Afgelopen maanden beoordeelde een kleine groep klanten deze app al. Zij waren zeer tevreden en vonden de app duidelijk en gebruiksvriendelijk.

 8. Uw jaaropgaaf 2020 staat klaar

  geplaatst op 18 februari 2021

  De jaaropgaaf over 2020 van uw uitkering(en) staat voor u klaar op Mijn UWV.

 9. UWV controleert weer op sollicitatieactiviteiten

  geplaatst op 23 december 2020

  Als u een WW-uitkering heeft, bent u ondanks het coronavirus nog steeds verplicht om te solliciteren. Dat betekent dat u 4 sollicitatieactiviteiten per 4 weken aan ons moet doorgeven. Tenzij wij andere afspraken met u hebben gemaakt.

 10. Mogelijke herbeoordeling voor mensen met ME/CVS

  geplaatst op 08 december 2020

  Als u door een arts van UWV bent beoordeeld voor een WIA-, Wajong- WAZ- of WAO-uitkering omdat u ME/CVS heeft, komt u misschien in aanmerking voor een herbeoordeling.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. pagina 1 van 3

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten