Actueel - Particulieren

Toont 1 - 10 van 16
 1. Veranderingen in de Wajong

  geplaatst op 07 november 2019

  Vandaag heeft de Tweede Kamer ingestemd met het Wetsvoorstel vereenvoudiging Wajong. De regels voor de Wajong-uitkering worden in dit wetsvoorstel eenvoudiger. Hierdoor wordt het makkelijker om meer geld over te houden als u gaat werken. En kunt u ...

 2. Betaling Tegemoetkoming arbeidsongeschikten 2019

  geplaatst op 15 augustus 2019

  Had u op 1 juli 2019 recht op een WIA-, WAO-, Wajong- of WAZ-uitkering? Dan ontvangt u van ons eind september de Tegemoetkoming arbeidsongeschikten.

 3. UWV stopt met Facebook Messenger

  geplaatst op 12 juni 2019

  Vanaf 1 juli 2019 kunt ons geen berichten meer sturen via Facebook Messenger. Verder blijft onze bereikbaarheid hetzelfde.

 4. Inkomstenopgave: heeft u uw inlogmethode al aangepast?

  geplaatst op 29 mei 2019

  Heeft u een WW-uitkering? Dan staat de Inkomstenopgave binnenkort weer klaar op Mijn UWV. Houd er rekening mee dat u vanaf nu moet inloggen via de DigiD-app of sms-controle.

 5. Aanvraag tolkvoorziening voortaan altijd bij UWV

  geplaatst op 02 mei 2019

  Als u een tolkvoorziening nodig heeft, kunt u vanaf 1 juli 2019 voor uw aanvraag terecht bij UWV. En niet meer bij verschillende organisaties. UWV en Tolkcontact gaan samenwerken om de tolkvoorziening makkelijker te maken.

 6. Werkmap en Mijn UWV: verander voor 15 mei uw inlogmethode

  geplaatst op 11 april 2019

  Inloggen met alleen uw gebruikersnaam en wachtwoord gaat verdwijnen. Vanaf 15 mei 2019 heeft u uw telefoon nodig bij het inloggen. Wees er op tijd bij en regel het nu!

 7. Nieuwe Regelhulp financieel CV kan kans op baan vergroten

  geplaatst op 12 maart 2019

  Bent u op zoek naar een nieuwe baan? Met de nieuwe Regelhulp financieel CV van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), kunt u snel zien wat de financiële voordelen voor een werkgever kunnen zijn als deze u aanneemt.

 8. Tolkuren voor werk automatisch verlengd

  geplaatst op 04 februari 2019

  U hoeft niet meer elk jaar een voorziening voor tolkuren voor werksituaties aan te vragen. Sinds 1 januari verlengen wij uw voorziening automatisch als u een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd heeft of als u zelfstandig onderneemt.

 9. Vrijwilligerswerk met behoud WW vaker mogelijk

  geplaatst op 01 januari 2019

  Vanaf 1 januari 2019 zijn er meer mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen met behoud van uw WW-uitkering. U krijgt nu ook toestemming van UWV als u voor een vereniging of stichting vrijwilligerswerk doet.

 10. Wijziging bij uitkering van UWV in het buitenland

  geplaatst op 19 december 2018

  Vanaf 1 januari 2019 gaan mensen die in het buitenland wonen meer belasting betalen over hun uitkering van UWV, als zij loonheffingskorting laten toepassen op die uitkering. Dat komt door een wetswijziging.

 1. 1
 2. 2
 3. pagina 1 van 2

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten