Actueel - Particulieren

Toont 1 - 10 van 18
 1. Geen persoonsgegevens meer zichtbaar in cv’s op werk.nl

  geplaatst op 16 mei 2024

  Vanaf woensdag 15 mei tonen wij geen persoonlijke gegevens meer in cv’s op werk.nl aan werkgevers. Dit betekent dat naam, geslacht, adres en e-mailadres van werkzoekenden niet meer zichtbaar zijn voor werkgevers.

 2. 150.000 cv's op werk.nl bekeken mogelijk voor oneigenlijk gebruik

  geplaatst op 10 mei 2024

  Op 4 mei zijn er via een account op werk.nl 150.000 cv’s bekeken en mogelijk gedownload. Het gaat om cv's van werkzoekenden met en zonder uitkering die gebruikmaken van werk.nl om werk te vinden. Een deel van de cv's bevat persoonsgegevens van ...

 3. Vakantiegeld werkgever verrekend met uw uitkering

  geplaatst op 02 mei 2024

  Krijgt u in mei vakantiegeld van uw werkgever, dan verrekenen wij dit in juni met uw WW-uitkering of uw Ziektewet-uitkering na WW. Houd er dus rekening mee dat u hierdoor in juni geen of een lagere uitkering ontvangt.

 4. Oriëntatiedagen: meekijken in een ander beroep

  geplaatst op 22 januari 2024

  Heeft u een WW-uitkering en bent u geïnteresseerd in een ander beroep, maar twijfelt u of dit werk bij u past? Dan kunt u hiervoor oriëntatiedagen gebruiken.

 5. Vanaf 15 januari bezwaar online te volgen via Mijn UWV

  geplaatst op 15 januari 2024

  Bent u het niet eens met een beslissing van UWV? Dan kunt u bezwaar maken. Vanaf 15 januari kunt u de afhandeling van uw bezwaar stap voor stap volgen via Mijn UWV.

 6. Verzameling gegevens bezoekers UWV-websites aangepast

  geplaatst op 19 december 2023

  Als u onze websites bezoekt, slaan wij gegevens van u op zodat de website beter werkt. Gegevens over IP-adressen verwerkten wij in de afgelopen jaren ook in een van onze risicoscans. We hebben dit niet op de juiste manier gedaan. Dat spijt ons.

 7. Minimumloon per uur vanaf 1 januari 2024

  geplaatst op 13 december 2023

  Vanaf 1 januari 2024 gaat het wettelijk minimumuurloon in. Dan zijn werkgevers verplicht om minimaal het minimumloon per uur te betalen. In sommige situaties krijgt u hierdoor een hoger loon.

 8. Extra inkomsten december, lagere WW-uitkering in januari

  geplaatst op 01 december 2023

  Als u werkt naast uw WW-uitkering, dan krijgt u in december misschien een eindejaarsuitkering of dertiende maand. Of u krijgt 2 keer loon als u per 4 weken wordt betaald. Door deze extra inkomsten ontvangt u in januari minder of geen uitkering.

 9. Tijdelijk naar Marokko of Libië met behoud van WW

  geplaatst op 26 september 2023

  U kunt tijdelijk naar Marokko of Libië reizen zonder dat uw WW-uitkering of IOW-uitkering wordt beëindigd. U mag 1 maand in Marokko of Libië verblijven met behoud van uw uitkering.

 10. WIA: 2 nieuwe formulieren als uw gezondheid wijzigt

  geplaatst op 04 juli 2023

  Als u een WIA-uitkering heeft, is het makkelijker geworden om een wijziging in uw gezondheid door te geven. En makkelijker om een herbeoordeling aan te vragen. Hier zijn nu namelijk 2 aparte formulieren voor.

 1. 1
 2. 2
 3. pagina 1 van 2

Service & contact

Heeft u hulp nodig?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Nieuwsbrieven Loopbaan en Meedoen

In onze nieuwsbrieven vindt u handige tips en inspirerende verhalen, waarmee we u op weg naar werk helpen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten