U maakt gebruik van een oude browser. Update uw browser om optimaal gebruik te maken van uwv.nl.

Betaling Tegemoetkoming arbeidsongeschikten eind september

geplaatst op 30 augustus 2017

Ontvangt u een WIA-, Wajong-, WAO- of WAZ-uitkering van UWV? En bent u ten minste 35% arbeidsongeschikt of heeft u recht op hulp om werk te vinden, te behouden of om te studeren? Dan krijgt u in september 2017 de Tegemoetkoming arbeidsongeschikten van € 176,26 netto.

Hoe ontvangt u de tegemoetkoming?

U ontvangt de tegemoetkoming tegelijk met de maandelijkse arbeidsongeschiktheidsuitkering van september 2017. Omdat het een netto bedrag is, wordt de tegemoetkoming niet gemeld op uw betaalspecificatie. Eind september sturen wij u daarom een brief om u te informeren dat het bedrag wordt overgemaakt.

Als u uw uitkering via uw werkgever krijgt

Ontvangt u uw uitkering via uw werkgever of een organisatie? Dan krijgt u de Tegemoetkoming arbeidsongeschikten via uw werkgever of de organisatie betaald. U krijgt het bedrag dan zodra uw werkgever het aan u over heeft gemaakt. Zij ontvangen het bedrag eind september van UWV.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op Tegemoetkoming arbeidsongeschikten. Heeft u nog vragen over de betaling naar uw rekening door uw werkgever of een andere organisatie dan UWV? Neem dan contact op met uw werkgever of die organisatie.

Klantenservice

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten