UWV zoekt klantadviseurs

Staat de klant voor jou centraal en wil jij persoonlijk en waardevolle dienstverlening verlenen door een direct, juist en waar mogelijk volledig antwoord te bieden? Kom dan werken als klantadviseur.

UWV zoekt verzekeringsartsen

Ben je een beginnende of een ervaren arts en wil je maatschappelijk belangrijk werk doen? Kom dan bij ons werken als verzekeringsarts.

UWV zoekt nieuwe collega’s

Wil je bijdragen aan iets dat groter is dan jezelf? En ben je op zoek naar zinvol werk plus een inhoudelijke uitdaging? Kom werken bij UWV.

UWV zoekt IT-professionals

De gegevens van 1,2 miljoen klanten beschermen? Bouwen aan 400+ applicaties en 1000+ koppelingen? Werken met miljoenen data? Ga dan als IT-er bij ons aan de slag.

UWV zoekt collega’s voor Uitkeren

Zoek jij een baan waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Ben jij klantgericht en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je het verschil kunt maken voor de klant? Ga dan aan de slag bij Uitkeren.

UWV zoekt adviseurs werk

Geïnteresseerd in de werking van de arbeidsmarkt? En in klanten die op zoek zijn naar werk? Kijk dan welke functies wij voor jou hebben.

De plus van werk met zinhoud

‘Ik kan vader zijn én een leuke baan hebben’

Met zijn brede interesse twijfelde Joep welke richting hij nu eigenlijk op wilde. ‘Ik vond alles interessant.’ Na 3 jaar huisartsenopleiding stapte hij over naar UWV. ‘Ik krijg hier te maken met ziektebeelden die ik tijdens mijn 3 jaar in een huisartsenpraktijk niet ben tegengekomen.’

- Joep Kretzers

‘Samen op zoek naar een nieuw perspectief’

‘Het is enorm waardevol dat je als adviseur werk iets kunt betekenen voor mensen die vastlopen op de arbeidsmarkt. Samen op zoek naar een nieuw perspectief en een mooie, passende baan.’

- Dorien Berculo