Gerhard Hagedoorn benoemd tot directeur BKWI

geplaatst op 05 november 2019

Per 1 december 2019 is Gerhard Hagedoorn door de Raad van Bestuur benoemd tot directeur van het Bureau Keteninformatisering Werk & Inkomen (BKWI) in Utrecht. Hij volgt daarmee Jeannette van Haren op die per 1 november directeur Regelingen is geworden bij CAK.

Gerhard (39) is op dit moment nog hoofd Strategie, Beleid en Kenniscentrum (SBK) bij UWV, waar hij leiding geeft aan een afdeling die verantwoordelijk is voor advisering op het gebied van financiën, gegevens en IV-gerelateerde onderwerpen. Gerhard: 'Na 9 jaar bij SBK gewerkt te hebben is de stap naar BKWI een spannende maar ook mooie uitdaging. BKWI is een innovatieve en wendbare organisatie die de afgelopen jaren een goede naam heeft opgebouwd. Tegelijk staat BKWI voor een paar flinke opgaven in de komende jaren; we zullen beheerst moeten groeien.'

Bureau Keteninformatisering Werk & Inkomen

BKWI ontwikkelt en beheert Suwinet, de digitale infrastructuur waarmee diverse overheidsorganisaties gegevens van burgers delen voor de uitvoering van hun wettelijke taak. BKWI is sinds 2002 een apart en herkenbaar organisatieonderdeel van UWV. De directeur BKWI rapporteert rechtstreeks aan Nathalie van Berkel van de Raad van Bestuur, maar publiceert wel een eigen jaarverslag.

Zie ook bkwi.nl

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten