U maakt gebruik van een oude browser. Update uw browser om optimaal gebruik te maken van uwv.nl.

UWV ondertekent Charter Diversiteit

geplaatst op 06 december 2016

Fred Paling heeft vandaag namens UWV het Charter Diversiteit ondertekend. Met de ondertekening wil UWV laten zien dat het een werkgever is waarbij iedereen welkom is, ongeacht leeftijd, gender, seksuele oriëntatie, culturele, ethische of religieuze achtergrond of arbeidsbeperking.

Het charter is een toezegging om de diversiteit op de werkvloer te bevorderen op een of meerdere van deze dimensies. UWV wil als inclusieve werkgever onder meer invulling geven aan de Banenafspraak, het realiseren van extra banen voor mensen met een ziekte of handicap. We doen dit door enerzijds het ontwikkelen van functies en het opleiden van werkbegeleiders binnen UWV. En anderzijds door het duurzaam plaatsen van 250 werknemers uit het doelgroepregister op deze functies.

Het Charter Diversiteit is een initiatief van de Stichting van de Arbeid, het overlegorgaan van de centrale organisaties van werkgevers- en werknemersorganisaties. Naast UWV ondertekenden onder andere Alliander, Microsoft Nederland, Manpower en de SER het charter.

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten