Overige documenten

Toont 1 - 8 van 8
 1. Register zesde aanvraagperiode NOW

  geplaatst op 02 maart 2022

  Op verzoek van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) publiceert UWV een register NOW. Hierin staan gegevens van bedrijven die een voorschot op de tegemoetkoming in het kader van de NOW hebben ontvangen.

 2. Register vijfde aanvraagperiode NOW

  geplaatst op 05 november 2021

  Op verzoek van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) publiceert UWV een register NOW. Hierin staan gegevens van bedrijven die een voorschot op de tegemoetkoming in het kader van de NOW hebben ontvangen.

 3. Register vierde aanvraagperiode NOW

  geplaatst op 22 juni 2021

  Op verzoek van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) publiceert UWV een register NOW. Hierin staan gegevens van bedrijven die in de vierde aanvraagperiode NOW een voorschot op de tegemoetkoming hebben ontvangen.

 4. Morele evaluatie ‘Niet wijzen maar leren’

  geplaatst op 17 mei 2021

  Op woensdag 12 mei maakte UWV bekend een speciaal team in te zetten om hulp te bieden aan een specifieke groep mensen die in de problemen is geraakt door onzorgvuldig handelen van UWV. Het gaat in ieder geval om 175 gedupeerden die zich tot nu toe ...

 5. Register derde aanvraagperiode NOW

  geplaatst op 22 februari 2021

  Op verzoek van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) publiceert UWV een register NOW. Hierin staan gegevens van bedrijven die in de derde aanvraagperiode NOW een voorschot op de tegemoetkoming hebben ontvangen.

 6. Register tweede aanvraagperiode NOW

  geplaatst op 18 november 2020

  Op verzoek van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) publiceert UWV een register NOW. Hierin staan gegevens van bedrijven die in de tweede aanvraagperiode NOW een voorschot op de tegemoetkoming hebben ontvangen.

 7. Register eerste aanvraagperiode NOW

  geplaatst op 10 juli 2020

  Op verzoek van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) publiceert UWV een register NOW. Hierin staan gegevens van bedrijven die in de eerste aanvraagperiode NOW een voorschot op de tegemoetkoming hebben ontvangen.

 8. Risicomanagement binnen UWV

  geplaatst op 05 juni 2020

  UWV werkt aan verbetering van het risicomanagement. Om er zeker van te zijn dat UWV de noodzakelijke knelpunten op dit punt aanpakt, heeft de Raad van Bestuur (RvB) de Accountantsdienst gevraagd een extra audit uit te voeren. Deze ‘nulmeting’ is ...

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten