Detamo Flex Force is een landelijke uitzendonderneming die gespecialiseerd is in het leveren van personeel in de installatie, ICT en beveiligingsbranches. Om ook tijdens de sectorkrapte een grote pool met vaste en betrouwbare vakmensen te hebben, leidt Detamo zelf veel op. Tijdens de opleiding tot installatiemonteur legt Michel Mol uit waarom ze dit doen: 'Iedere werkgever zou moeten begrijpen dat dit de enige manier is om doorlopend een oplossing te bieden aan de krapte op de arbeidsmarkt. Deze mensen verdienen een kans en je zult zien: ze maken het ook bijna altijd waar. Zo kunnen wij onze klanten nu en in de toekomst blijven voorzien van goed geschoold personeel en komen er bovendien nieuwe vakmensen bij.'

Installateurs in opleiding bij Detamo

UWV helpt met het leveren van kandidaten voor de opleidingen van Detamo Flex Force. Wil je weten of UWV ook uw bedrijf kan ondersteunen bij het tegengaan van krapte in uw sector? Neem dan contact op met een WerkgeversServicepunt bij uw in de buurt.

Bekijk andere artikelen

Ronald Broeders over de (her)beoordelingen WIA

Ronald Broeders, directeur Innovatie en Professionalisering bij Sociaal-Medische Zaken (SMZ), over de huidige situatie rondom (her)beoordelingen.

De WAB en UWV

UWV krijgt veel vragen over de WAB, maar heeft niet overal een rol. Lees hoe het zit en bekijk de handige presentatie over alle onderdelen van de WAB die voor werkgevers van belang zijn.