De post- en fietskoeriers van Cycloon hebben veelal werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. UWV kan bedrijven als Cycloon helpen om met de juiste subsidies uw personeel zo optimaal mogelijk te begeleiden. Dit doen ze met hulp van het WerkgeversServicepunt.

De banenafspraak volgens ... Cycloon

Ook hulp van het WerkgeversServicepunt?

Cycloon klopte bij het zoeken naar kandidaten voor het post- en fietskoerierbedrijf aan bij het WerkgeversServicepunt. Dit resulteerde in een samenwerking waarbij vele kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt met hulp van UWV geplaatst zijn bij Cycloon. Het WerkgeversServicepunt ondersteunt vele werkgevers bij de werving- en selectie van kandidaten. Vanwege de arbeidsmarktkrapte is de hulp van de arbeidsdeskundigen van UWV soms ook een goed idee. Samen zoeken zij naar oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten in vele verschillende sectoren. Op Werk.nl kunt u in contact komen met een WSP bij u in de buurt.

Bekijk andere artikelen

3 tips van Ingrid Stotijn, Arcus college

Het begeleiden van werkgevers die moeilijk aan nieuw personeel komen is voor Ingrid dagelijkse kost. Ze geeft 3 tips voor succesvol werven.

Nut en noodzaak eHerkenning

Iedere werkgever moet voor november 2019 over op eHerkenning. Waarom en wat heeft dit voor gevolgen?