UWV Viermaandenverslag 2022, deel 1

Publicatiedatum: 13 jul 2022

In deel 1 van het Viermaandenverslag 2022 laat UWV zien hoe het zijn dienstverlening wil verbeteren en verbreden, met oog voor de menselijke maat.

UWV streeft naar dienstverlening met meer menselijke maat, waarbij mensen UWV als één organisatie ervaren en zich gehoord, gezien en begrepen voelen. Aanhoudend punt van zorg blijft de mismatch tussen de vraag naar sociaal-medische beoordelingen en de daarvoor beschikbare artsencapaciteit.

UWV brengt iedere vier maanden verslag uit aan de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deze rapportages vormen de basis voor het jaarverslag.

Bijlagen

Via deel 2 van dit Viermaandenverslag 2022(pdf, 607 kB) legt UWV nadere verantwoording af over de uitvoering van zijn reguliere taken. Bij het verslag is ook de bijlage Kwantitatieve informatie eerste vier maanden 2022(pdf, 619 kB) verschenen, met kwantitatieve informatie over de volumeontwikkelingen in (de uitvoering van) de werknemersverzekeringen in de eerste vier maanden van 2022. Bij het verslag ontving het ministerie van SZW ook het boekje Hoe maatwerk bij UWV het licht zag(pdf, 860 kB)[met link naar dat boekje], met inspirerende voorbeelden hoe UWV-medewerkers hun vakmanschap inzetten om maatwerkoplossingen te vinden voor mensen die tussen wal en schip dreigen te vallen.

Download: UWV Viermaandenverslag 2022, deel 1 (pdf, 587 kB)

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten