UWV Viermaandenverslag 2021

Publicatiedatum: 14 jul 2021

Via dit Viermaandenverslag en de bijbehorende bijlagen legt UWV verantwoording af over de uitvoering van zijn taken en bedrijfsvoering gedurende de eerste vier maanden van 2021. In het verslag gaat UWV, behalve op de belangrijkste resultaten, vooral in op hoe het zijn dienstverlening verbetert, met oog voor de menselijke maat.

Ondanks de impact van de coronacrisis is UWV er in de eerste vier maanden van 2021 in geslaagd om de meeste van zijn reguliere activiteiten volgens afspraak uit te voeren. De uitvoering van de NOW legt ook dit jaar nog een groot beslag op UWV. Daarnaast investeert UWV vooral in verdere verbetering en modernisering van zijn dienstverlening.

UWV brengt iedere vier maanden verslag uit aan de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deze rapportages vormen de basis voor het jaarverslag.

Bijlagen

Via de nieuwe Publieke bijlagen bij het Viermaandenverslag 2021(pdf, 630 kB) legt UWV nadere verantwoording af over de uitvoering van zijn reguliere taken. Bij het verslag is ook de bijlage Kwantitatieve informatie eerste vier maanden 2021(pdf, 555 kB) verschenen, met kwantitatieve informatie over de volumeontwikkelingen in (de uitvoering van) de werknemersverzekeringen in de eerste vier maanden van 2021.

Download: UWV Viermaandenverslag 2021 (pdf, 789 kB)

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten