UWV Achtmaandenverslag 2021

Publicatiedatum: 17 nov 2021

Via dit Achtmaandenverslag en de bijbehorende bijlagen legt UWV verantwoording af over de uitvoering van zijn taken en bedrijfsvoering gedurende de eerste acht maanden van 2021. In dit verslag gaat UWV in op hoe het invulling geeft aan zijn nieuwe strategie.

UWV wil dat iedereen UWV ervaart als één geheel, als een publieke dienstverlener die oog heeft voor het individu. In dit Achtmaandenverslag 2021 gaat UWV, behalve op de belangrijkste resultaten, vooral in op hoe het werkt aan verdere verbreding en verbetering van zijn dienstverlening, met meer aandacht voor de menselijke maat en meer focus op preventie en op het voorkomen dat mensen aan de zijlijn komen te staan.

UWV brengt iedere vier maanden verslag uit aan de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deze rapportages vormen de basis voor het jaarverslag.

Bijlagen

Via de Publieke bijlagen bij het UWV Achtmaandenverslag 2021(pdf, 687 kB) legt UWV nadere verantwoording af over de uitvoering van zijn reguliere taken. Bij het verslag is ook de bijlage Kwantitatieve informatie eerste acht maanden 2021(pdf, 627 kB) verschenen, met veel kwantitatieve informatie over de volumeontwikkelingen in (de uitvoering van) de werknemersverzekeringen in de eerste acht maanden van 2021.

Download: UWV Achtmaandenverslag 2021 (pdf, 789 kB)

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten