UWV Kennisagenda 2020-2021

Publicatiedatum: 03 feb 2020

De UWV Kennisagenda 2020 –2021 geeft een overzicht van de belangrijkste kennisprojecten die UWV de komende 2 jaar uitvoert. De focus ligt op 4 thema’s.

UWV doet continu onderzoek om zijn dienstverlening te verbeteren, beleid te evalueren en de arbeidsmarkt transparant te maken. De programmering van onderzoeksactiviteiten vindt elke 2 jaar plaats en mondt uit in de UWV Kennisagenda. Voortbouwend op de kennis uit de UWV Kennisagenda 2018–2019, focussen we onze onderzoeksactiviteiten de komende 2 jaar op 4 thema’s: Doenvermogen, Werkgevers beter begrijpen, Weten wat werkt en Professionalisering en vakmanschap.

De Kennisagenda is bedoeld als een gids naar de (nabije) toekomst, inspelend op de ontwikkelingen in onze omgeving. Daarom zijn de kennisvragen breed binnen UWV en bij stakeholders geïnventariseerd. Die input is geclusterd en geprioriteerd naar relevantie en benutbaarheid. Naast een korte beschrijving van de 4 thema’s geeft de nieuwe Kennisagenda ook inzicht in wat UWV nog meer onderzoekt en een terugblik op de resultaten van de vorige Kennisagenda.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de uitkomsten van deze Kennisagenda? Abonneert u zich dan op de maandelijkse Aanmelden UWV Kennisnieuwsbrief.


Download: UWV Kennisagenda 2020-2021 (pdf, 1 MB)

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten