UWV Kennisagenda 2018-2019

Publicatiedatum: 28 feb 2018

De Kennisagenda 2018-2019 geeft een overzicht van de belangrijkste kennisprojecten die UWV de komende 2 jaar uitvoert.

UWV doet continu onderzoek om zijn dienstverlening te verbeteren, beleid te evalueren en de arbeidsmarkt transparant  te maken. De programmering van onderzoeksactiviteiten vindt elke twee jaar plaats en mondt uit in de UWV Kennisagenda. 
De nieuwe UWV Kennisagenda 2018-2019 bevat acht kennisprogramma’s en geeft weer op welke thema’s UWV de komende twee jaar kennis gaat ontwikkelen. Bij het kiezen van de thema’s hebben we een aanpak gevolgd die is geïnspireerd op de Nationale Wetenschapsagenda: alle UWV-medewerkers konden vragen indienen. In combinatie met input vanuit andere geledingen heeft dit geleid tot drie centrale hoofdthema’s: dienstverlening, professionalisering en maatschappelijke & arbeidsmarktontwikkelingen. Deze zijn vertaald in acht kennisprogramma’s, waarbij het er steeds om gaat om voor de praktijk relevante vragen te vertalen naar kennis die bruikbaar is in die praktijk. Naast een korte beschrijving van de verschillende kennisprogramma’s bevat de nieuwe Kennisagenda ook een terugblik op de resultaten van de vorige Kennisagenda. 

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de uitkomsten van deze Kennisagenda? Abonneert u zich dan op de maandelijkse Aanmelden UWV Kennisnieuwsbrief
Download: 20180228 uwv-kennisagenda-2018-2019 (pdf, 4 MB)

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten