UWV Kennisagenda 2016-2017

Publicatiedatum: 21 jan 2016

UWV zorgt voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals de WW, de Ziektewet en de WIA. Om onze dienstverlening te verbeteren gebruiken we kennis. De UWV Kennisagenda 2016-2017 geeft een overzicht van de beoogde verbeteringen en bijbehorende kennisvragen in de komende 2 jaar.

Deze Kennisagenda bouwt voort op de Kennisagenda 2014-2015. Ten opzichte van die Kennisagenda is nog meer nadruk gelegd op de verbinding van de kennisvragen met de beleids- en uitvoeringspraktijk. Alle in deze Kennisagenda genoemde thema’s zijn uitgewerkt onder leiding van de uitvoeringsdivisies.  Deze uitvoeringsdivisies zijn ook opdrachtgever van de onderzoeksprojecten die op basis van de gekozen thema’s starten. Op die manier borgen we dat de onderzoeken zo goed mogelijk aansluiten op de behoeften van de beleids- en uitvoeringspraktijk.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de uitkomsten van deze Kennisagenda? Abonneert u zich dan op de maandelijkse UWV Kennisnieuwsbrief, via http://uwv.nl/kennis. Hier vindt u ook de door UWV gepubliceerde onderzoeken.

Download: 20160121 UWV Kennisagenda 2016-2017 (pdf, 5 MB)

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten