Over UWV (Home)

UWV op Twitter

De magazines van UWV

UWV Magazine

In het printnummer van oktober een gesprek met filosoof en schrijver Bas Haring over de waarde van werk. 'Werk en status worden te vaak aan elkaar gelinkt.'

Verder onder andere: Ingrid Thijssen en Tuur Elzinga in gesprek over de flexibilisering van de arbeidsmarkt, Prins Constantijn van Oranje over de kansen die technologie biedt voor arbeidsbeperkten en Nationale Ombudsman Reinier van Zutphen over de macht van de staat.

Meer over UWV Magazine

NLWerkt

NL Werkt magazine is een magazine van UWV voor werkgevers. Hierin lees je alles over de dienstverlening van UWV, handige informatie, en tips en ervaringen van werkgevers. In het nieuwste nummer ondernemers die het roer hebben omgegooid tijdens de coronacrisis: MaterialDistrict, een bedrijf dat voor de coronacrisis hun materialen vooral tijdens evenementen promootte, gooide het roer om en startte een online sample-winkel. Hans Biesheuvel deelt zijn inzichten over sectoren die in staat zijn geweest om het roer om te gooien, en welke niet. Verder: econoom Matthijs Bouwman over herstel van de economie, ondernemer Misha de Bok werd getroffen door Long COVID, en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken met plezier in de kassen van Wilbert Stek.

Meer over NLWerkt