U maakt gebruik van een oude browser. Update uw browser om optimaal gebruik te maken van uwv.nl.

Over UWV (Home)

UWV op Twitter

De magazines van UWV

  • UWV Perspectief
  • Werkblad

UWVMagazine

In de printeditie van oktober 2017 aandacht voor de nieuwe manier van solliciteren, een interview met Antoinette Hertsenberg van Radar en interviews met hoogleraar bestuurskunde Mark Bovens WRR-onderzoeker Anne-Greet Keizer over het rapport 'Redzaamheid van burgers'.

Meer over UWVMagazine

UWV Perspectief

Op de website UWV Perspectief publiceren we continu artikelen voor mensen met een uitkering wegens arbeidsongeschiktheid. In de laatste papieren uitgave van UWV Perspectief (oktober 2017) lees je meer over de UWV cliëntenraad, ervaringen over ongevraagd hulp krijgen en hoe het is om als volwassene thuis te wonen bij je ouders.

Meer over UWV Perspectief

NLWerkt

In dit nummer een case over Hogeschool Fontys, waar Rens aan de slag ging als sportdocent, ondanks dat hij slechtziend is. Verder besteedt NLWerkt aandacht aan als werkgever omgaan met werknemers die kanker hebben, aandacht voor de Wet tegemoetkoming loondomeinen en nut en noodzaak van een goed werkgeversimago.

Meer over NLWerkt

Werkblad Magazine

In de laatste editie van Werkblad Magazine artikelen over de inzet van Twitter, deelnemers die elkaar helpen via het netwerk Walk & Talk en grensoverschrijdend werk zoeken.

Meer over Werkblad Magazine