U maakt gebruik van een oude browser. Update uw browser om optimaal gebruik te maken van uwv.nl.

Over UWV (Home)

UWV op Twitter

De magazines van UWV

  • UWVMagazine
  • UWV Perspectief
  • Werkblad

UWVMagazine

In de printeditie van juni 2017 aandacht voor spookjongeren, een verzamelnaam voor een bonte groepering van volgens het CBS zo’n 135.000 jongeren tussen de 18 en 27 jaar. Onder hen bevinden zich mensen die dakloos zijn en kampen met schulden en verslaving, maar ook mensen die de zorg hebben voor een gezin of na het afronden van hun studie een jaar de wereld rondtrekken. UWV is één van de instanties die al deze jongeren weer in beeld brengt en ook probeert aan werk te helpen.

Meer over UWVMagazine

UWV Perspectief

Op de website UWV Perspectief publiceren we continu artikelen voor mensen met een uitkering wegens arbeidsongeschiktheid. In de laatste papieren uitgave van UWV Perspectief (juni 2017) lees je o.a. over ervaringen van mensen die het contact met hun familie hebben verbroken, humor gebruiken om met je beperking om te gaan en 6 misverstanden over de rol van de arbeidsdeskundige.

Meer over UWV Perspectief

NLWerkt

In dit nummer op een aantal manieren aandacht voor de banenafspraak. In een case bij de Reclassering, maar ook in zeven veel gestelde vragen en antwoorden daarop. Ook in dit nummer aandacht voor de werkgeversdienstverlening van UWV en van EURES. Tot slot een aantal andere interessante cases over detachering en het vinden van personeel in de zorg. 

Meer over NLWerkt

Werkblad Magazine

In de laatste editie van Werkblad Magazine artikelen over de inzet van Twitter, deelnemers die elkaar helpen via het netwerk Walk & Talk en grensoverschrijdend werk zoeken.

Meer over Werkblad Magazine