UWV inspiratiedag - Amsterdam

13 feb
Datum: 13 februari 2020 Dit evenement is geweest
Locatie: Meervaart Theater Locatie in Google Maps
Aanvangstijd: 11.45 uur
Prijs: Geen kosten

UWV organiseert in 2020 inspiratiedagen voor werkgevers. In de veranderende arbeidsmarkt wordt het vinden van het juiste personeel steeds lastiger. Dit vraagt om een andere aanpak.

Tijdens het programma willen wij u inspireren om anders te kijken naar de werving en inzet van personeel nu en in de toekomst. En brengen wij u op een andere manier in contact met werkzoekenden. Wat is hun ambitie, motivatie en talent? Door u gezamenlijk te buigen over verschillende onderwerpen, opdrachten of vraagstellingen maakt u op een andere wijze kennis met potentiele kandidaten en hun talenten. Dit programmaonderdeel, samen met werkenzoekenden, bestaat uit een gekozen activiteit en een sessie van het sprekers duo Vrije Denkers.

Corporate antropoloog Danielle Braun geeft een uitdagende, flitsende, humorvolle, inhoudelijke én emotionele kijk op organisaties, op het leven, op hoe we met elkaar om gaan. In haar interactieve sessie ‘Aandacht is het nieuwe goud’ neemt zij u mee op reis met prachtige beelden en verhalen van ver weg.

Prof. Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie en bekend van de onder andere ‘Wereld Draait Door’ sluit de dag af. Hij vertelt op enthousiaste en humoristische wijze hoe uitdagingen uw hersenen laten werken en groeien en geeft u nieuwe inzichten.

Voor u als werkgever een mooie kans om u te laten inspireren en nieuwe talenten voor uw organisatie te ontmoeten!

Terug naar boven

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten