AJD Werkgeversbijeenkomst - Amsterdam

20 sep
Datum: 20 september 2019 Dit evenement is geweest
Locatie: Johan Cruijff Arena Locatie in Google Maps
Aanvangstijd: 13:00 uur
Prijs: Kosteloos

Wij nodigen u uit voor de regionale werkgeversbijeenkomst Actualiteiten arbeid en ontslag 2019. UWV informeert u, de werkgever in het midden- en kleinbedrijf, over arbeid en ontslag. Intermediairs zijn ook welkom.

Wij geven u praktische informatie over veranderingen in het arbeidsrecht met de verwachte invoering van de Wet Arbeidsmarkt in Balans per 1 januari 2020 en de Compensatieregeling transitievergoeding later in datzelfde jaar. Actualiteiten over de ontslagprocedure via UWV komen aan bod naast jurisprudentie over functies en herplaatsing. Vanuit de rechtspraktijk informeert een rechter u over de ontslagprocedure via de kantonrechter. De (in te voeren) cumulatiegrond voor ontbinding van de arbeidsovereenkomst, ontslagvergoedingen en actualiteiten komen daarbij ter sprake.

De toegang tot de bijeenkomst is kosteloos.

We organiseren 6 bijeenkomsten op regionale locaties in september en oktober 2019. U bent vanaf 13.00 uur welkom. Het programma begint om 13.30 uur en duurt tot 16.45 uur. De sprekers benaderen de onderwerpen vanuit hun eigen expertise en ervaring. U krijgt een helder overzicht van de stand van zaken op deze actuele onderwerpen. Ook heeft u voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen bij de stand ‘Vraag het UWV’. Daar kunt u niet alleen terecht voor (individuele) vragen over arbeid en ontslag, maar ook over de dienstverlening aan u als werkgever en andere vragen. Bij binnenkomst, in de pauze en na afloop van de bijeenkomst bent u van harte welkom bij ‘Vraag het UWV’.

Na afloop van de bijeenkomst kunt u ook onder het genot van een drankje en hapje napraten en netwerken met andere werkgevers.

Terug naar boven

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten