UWV inspiratiedag Rotterdam

28 mei
Datum: 28 mei 2019 Dit evenement is geweest
Locatie: De Doelen Locatie in Google Maps
Aanvangstijd: 11.45 uur
Prijs: Geen kosten

UWV organiseert ook in 2019 inspiratiedagen voor werkgevers en werkzoekenden. In de veranderende arbeidsmarkt wordt het vinden van het juiste personeel steeds lastiger. Dit vraagt om een andere aanpak.

Tijdens het programma willen wij u inspireren om anders te kijken naar de werving en inzet van personeel nu en in de toekomst. En brengen wij u op een andere manier in contact met werkzoekenden. Wat is hun ambitie, motivatie en talent? Door u gezamenlijk te buigen over verschillende onderwerpen, opdrachten of vraagstellingen maakt u op een andere wijze kennis met potentiële kandidaten en hun talenten.

Dit programmaonderdeel, samen met werkzoekenden, bestaat uit een gekozen activiteit en een sessie van het sprekers duo Vrije Denkers.

Cabaretiers Rob Urgert en Joep van Deudekom, bekend van o.a. 'De Kwis' van Paul de Leeuw, sluiten de dag af met hun nieuwe theatershow. Zij geven op humoristische wijze inzicht in het nut van verbinding. Dit doen ze aan de hand van voorbeelden uit de wetenschap, het verleden en deze moderne tijd.

Voor u als werkgever een mooie kans om u te laten inspireren en nieuwe talenten voor uw organisatie te ontmoeten!

Terug naar boven

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten