UWV inspiratiedag - Groningen

03 dec
Datum: 03 december 2019 Dit evenement is geweest
Locatie: MartiniPlaza Locatie in Google Maps
Aanvangstijd: 11.45 uur
Prijs: Geen kosten

UWV organiseert ook in 2019 inspiratiedagen voor werkgevers en werkzoekenden. In de veranderende arbeidsmarkt wordt het vinden van het juiste personeel steeds lastiger. Dit vraagt om een andere aanpak.

Tijdens het programma willen wij u inspireren om anders te kijken naar de werving en inzet van personeel nu en in de toekomst. En brengen wij u op een andere manier in contact met werkzoekenden. Wat is hun ambitie, motivatie en talent? Door u gezamenlijk te buigen over verschillende onderwerpen, opdrachten of vraagstellingen maakt u op een andere wijze kennis met potentiele kandidaten en hun talenten.

Dit programmaonderdeel, samen met werkenzoekenden, bestaat uit een gekozen activiteit en een sessie van het sprekers duo Vrije Denkers.

In een interactieve sessie neemt stand-up filosoof Martijn Aslander u mee en verbindt hij mensen, informatie en ideeën met elkaar. Kennisverspreiding gaat sneller dan ooit dankzij internet en social media. Dit biedt kansen voor mensen om zelfstandig en snel kennis op te doen en oplossingen te creëren, zonder daarvoor allerlei tijdrovende bureaucratische wegen te bewandelen. Martijn Aslander is stand-up filosoof, boardroom sparring partner en mede-auteur van de bestseller Nooit Af. Hij bouwde handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta. Zowel op het podium als in zijn publicaties brengt hij met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart.

Cabaretiers Rob Urgert en Joep van Deudekom, bekend van o.a. De Kwis van Paul de Leeuw, sluiten de dag af met hun nieuwe theatershow. Zij geven op humoristische wijze inzicht in het nut van verbinding. Dit doen ze aan de hand van voorbeelden uit de wetenschap, het verleden en deze moderne tijd.

Voor u als werkgever een mooie kans om u te laten inspireren en nieuwe talenten voor uw organisatie te ontmoeten!

Terug naar boven

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten