Regionale werkgeversbijeenkomst Actualiteiten ontslag 2018 - Rotterdam

07 jun
Datum: 07 juni 2018 Dit evenement is geweest
Locatie: De Doelen Rotterdam Locatie in Google Maps
Aanvangstijd: 13.00 uur
Prijs: Geen kosten

Wij nodigen u van harte uit voor de regionale werkgeversbijeenkomsten Actualiteiten ontslag 2018. De afdeling Arbeidsjuridische dienstverlening van UWV informeert u, de werkgever in het midden- en kleinbedrijf, over ontslag.

Wij geven u praktische informatie over ontslagactualiteiten, wijzigingen in de uitvoeringsregels en recente uitspraken van rechters. De ontslagprocedure bij UWV en bij de rechter komen aan bod. Ook informeren wij u over wijzigingen in de regelgeving. De toegang tot de bijeenkomst is gratis.

We organiseren tien bijeenkomsten op regionale locaties in mei en juni 2018. U bent vanaf 13.00 uur van harte welkom. Het programma begint om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. De sprekers benaderen de onderwerpen vanuit hun eigen expertise en ervaring. U krijgt een helder overzicht van de stand van zaken op deze actuele onderwerpen. Ook heeft u voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Medewerkers van Arbeidsjuridische dienstverlening beantwoorden uw vragen over arbeid en ontslag in de pauze en na afloop van de bijeenkomst.

Na afloop van de bijeenkomst kunt u ook onder het genot van een drankje en hapje napraten met andere werkgevers.

Terug naar boven

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten