Inspiratiedag Zeeland

20 sep
Datum: 20 september 2018 Dit evenement is geweest
Locatie: CineCity Vlissingen Locatie in Google Maps
Aanvangstijd: 13.00 uur
Prijs: Geen kosten

UWV organiseert ook in 2018 Inspiratiedagen voor werkgevers en werkzoekenden. Zeer waardevolle dagen waar inspireren en verbinden centraal staan. Voor u als werkgever een mooie kans om u te laten inspireren en nieuwe talenten voor uw organisatie te ontmoeten. Werkgevers kunnen zich hiervoor aanmelden, een selectie van gemotiveerde werkzoekenden wordt persoonlijk uitgenodigd.

Tijdens deze Inspiratiedag bieden wij u een programma vol kennis en inspiratie. Internationaal trendwatcher en futurist Tony Bosma en Nederlandse topscheidsrechter en ondernemer Björn Kuipers nemen u mee in de toekomst van werk, ondernemerschap en laten de meerwaarde van werken in teamverband zien. Na afloop bent u perfect op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen. We sluiten af met een spetterend plenair programma.

Aanmelden

Wilt u als werkgever zeker weten dat er een stoel voor u gereserveerd wordt? Stuur dan een e-mail en geef aan welke Inspiratiedag u wilt bezoeken. U ontvangt dan later een exclusieve uitnodiging voor deze interessante dag.

Aanmelden
Terug naar boven

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten