Hackathon UWV-SVB 2018

27-28 okt
Datum: 27 oktober 2018 Dit evenement is geweest
Locatie: Seats2Meet Eindhoven Strijp S Locatie in Google Maps
Aanvangstijd: 9:15 uur
Prijs: Deelname is gratis

Wij werken als UWV en SVB aan de sociale zekerheid in Nederland. Miljoenen burgers hebben daarvoor met ons te maken. We streven naar optimale dienstverlening voor burgers; onze klanten. Dat betekent dat we onze dienstverlening continu verbeteren door nieuwe technische mogelijkheden toe te passen. Om hier ook de denkkracht van buiten UWV voor in te zetten, organiseren we dit jaar wederom een hackathon in samenwerking met de SVB.

Hackathon

In 2016 en 2017 vonden de eerdere edities plaats van de SVB & UWV Hackathon. Teams, bestaande uit professionals en studenten, ontwikkelden creatieve en innovatieve oplossingen ter verbetering van de digitale dienstverlening zoals een chatbot via Facebook of een app die het levensbewijs kan vervangen. Na deze succesvolle edities en de opvolging staat ook dit jaar het laatste weekend van oktober weer in het teken van de SVB & UWV Hackathon. Niet alleen studenten en professionals, maar ook klanten worden dit jaar uitgedaagd een weekend lang hun creativiteit en skills los te laten op use cases uit de praktijk.

Hacken voor UWV & SVB

Jij kunt ons helpen bij deze innovatie door samen met ons te werken aan oplossingen voor dienstverleningsvraagstukken. Dat doen we tijdens deze hackathon. En misschien wordt jouw idee dan wel door de SVB of UWV uitgevoerd.

Aanmelden hackathon UWV-SVB

Aanmelden
Terug naar boven

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten