UWV en SVB Hackathon 2017

28-29 okt
Datum: 28 oktober 2017 Dit evenement is geweest
Locatie: Apparatenfabriek Locatie in Google Maps
Aanvangstijd: 09.00 uur
Prijs: Gratis

In 2016 vond de eerste editie plaats van de SVB & UWV Hackathon. 5 teams, bestaande uit professionals en studenten, ontwikkelden creatieve en innovatieve oplossingen ter verbetering van de digitale dienstverlening. Na deze succesvolle eerste editie staat ook dit jaar het laatste weekend van oktober weer in het teken van de SVB & UWV Hackathon. Niet alleen studenten en professionals, maar ook klanten worden dit jaar uitgedaagd een weekend lang hun creativiteit en skills los te laten op use cases uit de praktijk.

Hacken voor UWV & SVB

Wil jij 36 uur lang creatieve oplossingen ontwikkelen voor 2 van de grootste overheidsorganisaties van Nederland? Meld je dan aan voor de UWV & SVB Hackathon 2017!

Neem je laptop en je tandenborstel mee en ga samen met andere professionals, studenten en klanten aan de slag om een zo goed mogelijk werkend prototype te ontwikkelen voor echte klantproblemen.

Waarom?

Een hackathon is een goede gelegenheid om te netwerken en jezelf verder te ontwikkelen! Naast het hacken zelf, kun je onder andere workshops volgen en zijn er mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is een geldbedrag van 2.500 euro en er bestaat een kans dat de door jouw ontwikkelde oplossing ook daadwerkelijk geïmplementeerd wordt binnen UWV of SVB.

Aanmelden

Aanmelden
Terug naar boven

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten