U maakt gebruik van een oude browser. Update uw browser om optimaal gebruik te maken van uwv.nl.

Inspiratiedag Rotterdam 1 juni 2017

01 jun
Datum: 01 juni 2017 Dit evenement is geweest
Locatie: De Doelen Locatie in Google Maps
Aanvangstijd: 13.00 uur
Prijs: Geen kosten

UWV organiseert in 2017 Inspiratiedagen voor werkgevers en werkzoekenden. Zeer waardevolle dagen waar inspireren en verbinden centraal staan. Voor u als werkgever een mooie kans om u te laten inspireren en nieuwe talenten voor uw organisatie te ontmoeten. Werkgevers kunnen zich hiervoor aanmelden, een selectie van gemotiveerde werkzoekenden wordt persoonlijk uitgenodigd.

Tijdens deze Inspiratiedag bieden wij u in de middag een speciaal programma vol kennis en inspiratie. Zo verzorgen de energieke neuropsycholoog Eric Scherder (bekend van DWDD), Joep van Deudekom en Rob Urgert (bekend van De Kwis met Paul de Leeuw) een spetterend plenair programma. Wij garanderen u nieuwe inzichten, uitbreiding van uw netwerk en veel waardevolle informatie.

Zet deze dag alvast in uw agenda

   Erik Scherder

Joep en Rob   Joep van Deudekom en Rob Urgert 

 

Wilt u als werkgever zeker weten dat er een stoel voor u gereserveerd wordt? Stuur dan een e-mail naar Inspiratiedagen@uwv.nl en geef aan dat u deze Inspiratiedag wilt bezoeken. U ontvangt dan later een exclusieve uitnodiging voor deze interessante dag.

Deze Inspiratiedag vindt plaats in De Doelen in Rotterdam.

Terug naar boven

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten