Over UWV (Home)

Komende evenementen

UWV op Twitter

De magazines van UWV

  • Werkblad

UWV Magazine

In het printnummer van juni een gesprek met Adriana van Dooijeweert van het College voor de Rechten van de Mens. In het kader van het project Institutioneel Racisme voert zij ook overleg met UWV. ‘Door in gesprek te gaan proberen we de aandacht voor het onderwerp te vergroten.’

Verder: de focus op publiek-private samenwerking, klantadviseurs UWV aan het woord over de menselijke kant van dienstverlening en econoom Mathijs Bouman licht toe wat we kunnen verwachten op de arbeidsmarkt post-corona.

Meer over UWV Magazine

NLWerkt

NL Werkt magazine is een magazine van UWV voor werkgevers. Hierin lees je alles over de dienstverlening van UWV, handige informatie, en tips en ervaringen van werkgevers. In het nieuwste nummer ondernemers die het roer hebben omgegooid tijdens de coronacrisis: MaterialDistrict, een bedrijf dat voor de coronacrisis hun materialen vooral tijdens evenementen promootte, gooide het roer om en startte een online sample-winkel. Hans Biesheuvel deelt zijn inzichten over sectoren die in staat zijn geweest om het roer om te gooien, en welke niet. Verder: econoom Matthijs Bouwman over herstel van de economie, ondernemer Misha de Bok werd getroffen door Long COVID, en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken met plezier in de kassen van Wilbert Stek.

Meer over NLWerkt

Werkblad Magazine

In de laatste editie van Werkblad Magazine artikelen over de inzet van Twitter, deelnemers die elkaar helpen via het netwerk Walk & Talk en grensoverschrijdend werk zoeken.

Meer over Werkblad Magazine