UWV Magazine biedt diepgaande inzichten in sociale zekerheid en arbeidsmarktthema’s, met de visie van UWV. Het verschijnt drie keer per jaar op papier en maandelijks digitaal. Ontdek de edities van UWV Magazine vanaf 2021.

Met de UWV Kennisnieuwsbrief informeren we alle geïnteresseerden maandelijks over recent verschenen kennispublicaties en statistische publicaties van UWV, kennissymposia en nieuwe rondes voor subsidieonderzoek. Elke Kennisnieuwsbrief bevat een interview met een kennis- of cijferspecialist over een actueel onderwerp. Bekijk de laatstverschenen editie van de UWV Kennisnieuwsbrief.

Het UWV Kennisverslag (UKV) verschijnt bijna elke maand met een door onze kennisspecialisten geschreven bondig en toegankelijk artikel over de resultaten van recent uitgevoerd onderzoek. Bekijk de laatstverschenen editie van het UWV Kennisverslag.

NLWerkt Magazine is het gratis magazine van UWV voor werkgevers. Hierin vindt u reportages en achtergrondverhalen van collega-ondernemers door heel het land. Maar ook uitleg over complexe wetgeving, oplossingen, tips en advies bij arbeidsmarktvraagstukken. NLWerkt magazine verschijnt 3x per jaar. Bekijk hier de edities van het NLWerkt Magazine vanaf 2021.

De Nieuwsbrief Werkgevers is een maandelijkse digitale nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen in de sociale zekerheid, wet- en regelgeving en dienstverlening van UWV voor werkgevers. Bekijk hier de edities van de Nieuwsbrief Werkgevers van 2023 en 2024.
Wilt u zich afmelden? In elke Nieuwsbrief Werkgevers staat een link naar de pagina om af te melden. Wilt u uw gegevens wijzigen? Dan kunt u zich afmelden en vervolgens weer aanmelden.