Informatie over de coronamaatregelen

Door de coronacrisis is onze dienstverlening gewijzigd. Heeft u vragen? Wij hebben onze informatie over het coronavirus en de noodmaatregelen voor u op een rij gezet.

NOW

De tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) is bedoeld om werkgevers die door de coronacrisis te maken hebben met omzetverlies tegemoet te komen. Hierdoor kunnen zij hun werknemers met een vast en met een flexibel contract doorbetalen. U kunt geen tegemoetkoming NOW meer aanvragen. De aanvraagperiode liep tot en met 13 april 2022.
Lees meer over de NOW

TOFA

De Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten (TOFA) was bedoeld voor flexwerkers die door de coronacrisis minimaal de helft van hun inkomsten waren kwijtgeraakt en die geen uitkering konden krijgen. U kunt geen tegemoetkoming TOFA meer aanvragen. De aanvraagperiode liep tot en met 26 juli 2020.

Een afspraak met UWV

Voor een veilig bezoek aan ons kantoor gelden de richtlijnen hieronder. Deze gelden ook voor de persoon die u misschien meeneemt naar de afspraak.

  • Neem maximaal 1 persoon mee naar de afspraak. Wilt u met meer personen komen? Bel ons dan via het telefoonnummer dat in de uitnodigingsbrief staat. Wij laten dan weten of dit mogelijk is.
  • Bel ons zo snel mogelijk als u weet dat u op de dag van de afspraak in quarantaine bent.
  • Doe de gezondheidscheck op rijksoverheid.nl als u twijfelt of u kunt komen.

Heeft u vragen over uw afspraak? Meer informatie over uw afspraak staat in de uitnodigingsbrief die u ontvangen heeft. Heeft u daarna nog vragen? Neem dan contact met ons op. Hoe u dit doet, leest u op Service & contact.

Meer informatie over het coronavirus vindt u op de websites van het RIVM en de Rijksoverheid.

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten