Informatie over de coronamaatregelen

Door de coronacrisis is onze dienstverlening gewijzigd. Heeft u vragen? Wij hebben onze informatie over het coronavirus en de noodmaatregelen voor u op een rij gezet.

NOW

De tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) is bedoeld om werkgevers die door de coronacrisis te maken hebben met omzetverlies tegemoet te komen. Hierdoor kunnen zij hun werknemers met een vast en met een flexibel contract doorbetalen.
Lees meer over de NOW

TOFA

De Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten (TOFA) was bedoeld voor flexwerkers die door de coronacrisis minimaal de helft van hun inkomsten waren kwijtgeraakt en die geen uitkering konden krijgen. U kunt geen tegemoetkoming TOFA meer aanvragen. De aanvraagperiode liep tot en met 26 juli 2020.

Andere vragen over de coronamaatregelen

Bekijk de antwoorden op vragen die ons veel gesteld worden. Wij vullen deze overzichten steeds aan:

Bent u ondernemer en heeft u ondernemersvragen door het coronavirus? Kijk dan op kvk.nl/corona. U kunt dit loket ook op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur bellen via 0800 - 2117.

Een afspraak met UWV

Hebben wij u uitgenodigd voor een afspraak? We vragen u dan om een aantal richtlijnen te volgen voor een veilig bezoek aan ons kantoor. Houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje als afstand houden niet kan. Wij hebben een mondkapje voor u als u een afspraak heeft op ons kantoor.

In de video ziet u wat u kunt verwachten bij een bezoek aan ons kantoor.

Heeft u vragen over uw afspraak? Meer informatie over uw afspraak staat in de uitnodigingsbrief die u ontvangen heeft. Heeft u daarna nog vragen? Neem dan contact met ons op. Hoe u dit doet, leest u op Service & contact.

Meer informatie over het coronavirus vindt u op de website van het RIVM en de Rijksoverheid.

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten