UWV en uw privacy

Als u met UWV te maken heeft, dan geeft u vaak persoonsgegevens aan ons door. Dat zijn gegevens als uw naam, adres en telefoonnummer. Maar bijvoorbeeld ook informatie over uw arbeidsverleden of gezondheid.

Als we persoonsgegevens van u vragen, of krijgen van andere organisaties, dan beschermen we uw privacy zorgvuldig. Omdat we dat vanzelfsprekend vinden. Maar ook omdat dit moet volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit is nieuwe privacywetgeving die vanaf mei 2018 geldt voor de hele Europese Unie.

We kunnen ook gegevens verzamelen over uw bezoek aan onze website. Dat doen we met cookies. Meer informatie hierover leest u op de pagina Cookies op uwv.nl.

Uw privacy tijdens UWV-evenementen

UWV organiseert verschillende beurzen, evenementen, congressen en andere bijeenkomsten. We maken daarbij gebruik van uw persoonsgegevens. In het privacystatement voor UWV-evenementen geven we aan wat we met uw gegevens doen.

Melden mogelijk datalek

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Als er toch per ongeluk gegevens bij een verkeerde persoon terechtkomen, dan is er mogelijk sprake van een datalek. Dat moeten wij in sommige situaties melden aan de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wat we van u vragen als u gegevens ontvangt die niet voor u zijn bestemd, leest u op Wat als ik gegevens ontvang die niet voor mij bestemd zijn?

Service & contact

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Service & contact
Terug naar boven

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten