Over UWV (Home)

UWV op Twitter

De magazines van UWV

  • Werkblad

UWVMagazine

In de printeditie van juni 2018 onder andere aandacht voor schulden. Steeds vaker wordt beseft dat schuldhulpverlening anders moet. En de hervorming van de WAO in 1993 heeft niet alleen effect gehad op de betreffende uitkeringsgerechtigden, maar ook op hun kinderen. Ook een artikel over dat baanverlies kan leiden tot gecompliceerde rouw, maar die wordt vaak niet erkend.

Meer over UWVMagazine

UWV Perspectief

In de printeditie van UWV Perspectief (juni 2018) onder andere aandacht voor hoe het is om als (chronisch) zieke elke dag te moeten presteren als een topsporter. Ook een verhaal van 2 Wajongers die zijn beoordeeld op hun arbeidsvermogen. Ze vertellen over successen, frustraties en kansen op de arbeidsmarkt. Cabaretier Vincent Bijlo schrijft in zijn column dat zien iets anders is dan kijken.

Meer over UWV Perspectief

NLWerkt

In dit nummer van NLWerkt aandacht voor de Floriade in Almere die in 2022 plaatsvindt, maar waar nu al hard aan wordt gewerkt. Honderden arbeidsbeperkten uit de regio Almere gaan hier aan de slag. Verder vertelt Ron Blaauw hoe hij met het starten van een opleiding mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt klaarstoomt voor een baan in de keuken. Ook aandacht voor het gezond houden van personeel en de energietransitie die veel banen gaat opleveren.

Meer over NLWerkt

Werkblad Magazine

In de laatste editie van Werkblad Magazine artikelen over de inzet van Twitter, deelnemers die elkaar helpen via het netwerk Walk & Talk en grensoverschrijdend werk zoeken.

Meer over Werkblad Magazine