Lagere tarieven voor SUAG, IKV en AEH in 2015

geplaatst op 30 maart 2015

In 2015 betaalt u € 347 voor een abonnement op SUAG. Het tarief per BSN is € 1,95. Voor IKV en AEH geldt dat een abonnement € 749 kost. Het tarief per levering is € 124,50.

Lagere tarieven SUAG

De prijs voor het abonnement voor SUAG is in 2015 lager dan in 2014. Veel pensioenfondsen hebben inmiddels een contract. De administratiekosten zijn daardoor lager dan verwacht. Daarnaast hebben we ons facturatieproces efficiënter gemaakt. Ook dit draagt bij aan een lagere abonnementsprijs.

Ook de prijs per burgerservicenummer is in 2015 lager dan in 2014. Dat komt doordat onze afnemers  inmiddels zelf meer kennis hebben van het SUAG product. Daarnaast verloopt de levering beter dan toen we met SUAG begonnen. Het aantal vragen van afnemers is hierdoor afgenomen. De vragen worden tegenwoordig afgehandeld door medewerkers die ook andere werkzaamheden verrichten.

Lagere tarieven IKV en AEH

De prijs voor het abonnement voor IKV en AEH is gedaald ten opzichte van 2014. De kosten zijn ongeveer gelijk gebleven, maar het aantal contracten is toegenomen. Hierdoor is de prijs gedaald met ruim 22%. De prijs voor het tarief per levering is ook gedaald. Alle leveringen gaan nu via ons werkgeversportaal. Dit zorgt voor een kostenbesparing, met als resultaat een lager tarief per levering. Daarbij wordt het lagere tarief versterkt door de toename in het aantal leveringen in 2015.

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten