Privacy werkgeversportaal UWV

Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers van uwv.nl en werkgeversportaal UWV worden door UWV met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Wij houden ons in alle gevallen aan de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

De verwerking van uw persoonsgegevens door UWV heeft de Autoriteit Persoonsgegevens in een register opgenomen.

Persoonsgegevens

UWV slaat de persoonsgegevens op van de gebruikers van het werkgeversportaal UWV. Dit doet UWV om de gebruiker:

  • webdiensten op maat aan te bieden;
  • berichten te sturen over werkgeversportaal UWV;

De gebruiker kan zijn persoonsgegevens inzien en wijzigen. Hij is er zelf verantwoordelijk voor dat deze gegevens juist en volledig zijn. Behalve de gebruiker laat UWV anderen de persoonsgegevens niet inzien. UWV geeft deze gegevens dus niet aan derden, tenzij daarvoor een wettelijke grondslag is, of als de gebruiker hiervoor toestemming heeft gegeven.

Loggegevens

Met de loggegevens houdt UWV statistieken bij over het werkgeversportaal. UWV kan deze loggegevens gebruiken om het werkgeversportaal en de diensten die daarbinnen aangeboden worden, goed te kunnen beheren.

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie (bestandjes) die uwv.nl op uw computer achterlaat. Er zijn 2 soorten cookies. Sessiecookies worden weer van uw computer verwijderd zodra u de webbrowser afsluit. Permanente cookies blijven op uw computer staan, ook als u de webbrowser afsluit.

Cookies geven UWV informatie waarmee we onze dienstverlening kunnen verbeteren. De informatie krijgen wij door analyse van gegevens die niet in verband staan met uw persoonlijk gebruik van uw computer.

Cookies worden ook gebruikt om gebruikersnamen, wachtwoorden en persoonlijke instellingen te bewaren. Bij een volgend bezoek hoeft u dan niet opnieuw uw gegevens in te voeren.

U kunt cookies altijd weigeren. U kunt uw webbrowser zo instellen dat u alle cookies weigert of slechts bepaalde toelaat. Als u cookies weigert, is het mogelijk dat bepaalde diensten niet voor u beschikbaar zijn.

Klantenservice

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten