Aanvragen ontslagvergunning wegens bedrijfseconomische redenen deel C

U wilt een ontslagvergunning aanvragen voor 1 of meer werknemers.

Vul hiervoor de formulieren Aanvraag ontslagvergunning wegens bedrijfseconomische reden in. De aanvraag bestaat uit 3 delen: A (digitaal formulier), B (digitaal formulier) en C (pdf-formulier). Deel B vult u in voor elke werknemer voor wie u ontslag aanvraagt. Deel A en C vult u maar 1 keer per aanvraag in.

Let op: bent u een uitzendwerkgever? Gebruik dan het formulier Aanvraag ontslag door uitzendwerkgever, in plaats van deel C.

Als u alles heeft ingevuld, uploadt u de formulieren via het werkgeversportaal. Als uw aanvraag compleet is, kunnen wij deze binnen 4 weken afhandelen. Is er een extra ronde nodig van hoor en wederhoor? Of is er een (deskundigen)advies nodig? Dan duurt de behandeling langer.

Account voor het werkgeversportaal aanvragen

Om het werkgeversportaal te kunnen gebruiken heeft u (of een gemachtigde) een account nodig. Heeft u nog geen account? Vraag dan een account aan via Account aanvragen werkgeversportaal.
Binnen 5 werkdagen is uw aanvraag voor het werkgeversportaal afgehandeld.

Formulieren eerst opslaan, daarna digitaal invullen

Met de nieuwste versie van Adobe Acrobat Reader kunt u de formulieren digitaal invullen. Hiervoor slaat u het formulier eerst op, daarna vult u het formulier pas in. Als u het formulier via het werkgeversportaal verstuurt, hoeft u het niet te ondertekenen.

Tip: maak bij het invullen van de aanvraag gebruik van de Toelichting op Aanvraag ontslagvergunning wegens bedrijfseconomische redenen .

Aanvragen ontslagvergunning wegens bedrijfseconomische redenen C

Let op: voordat u verder gaat met formulier C, moet u de formulieren A en B eerst invullen. Heeft u dat nog niet gedaan? Doe dit dan alsnog: 

  1. Begin met
    Aanvragen ontslagvergunning wegens bedrijfseconomische redenen deel A.
  2. Als u formulier A heeft ingevuld, gaat u verder met
    Aanvragen ontslagvergunning wegens bedrijfseconomische redenen deel B

Klantenservice

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten