De beoordeling van uw arbeidsvermogen

Bij uw Wajong-aanvraag of bij een latere beoordeling, hebben wij vastgesteld of u ‘arbeidsvermogen’ heeft of arbeidsvermogen kunt ontwikkelen. Dit betekent dat wij hebben gekeken of u nu of in de toekomst mogelijkheden heeft om te werken met uw ziekte of handicap. Er zijn 2 situaties mogelijk:

  • Hebben wij vastgesteld dat u geen arbeidsvermogen heeft? Dan krijgt u in de periode van 2015 tot en met 2017 een brief waarin wij dit (nogmaals) bevestigen. Met de Participatiewet verandert er niets voor u. Meer informatie over uw situatie leest u op Tijdens mijn Wajong 2010. De veelgestelde vragen en antwoorden die hieronder staan, gaan over de situatie als u wel arbeidsvermogen zou hebben. 
  • Hebben wij vastgesteld dat u arbeidsvermogen heeft of dit kunt ontwikkelen? Dan krijgt u in de periode van 2015 tot en met 2017 een brief met een voorlopige beoordeling waarin wij dit bevestigen. Lees voor meer informatie over de beoordeling van uw arbeidsvermogen, de veelgestelde vragen en antwoorden die hieronder staan goed door.
Bekijk ook het filmpje waarin Annemari bij ons op bezoek komt en in gesprek gaat met de arbeidsdeskundige.

Handige informatie

Klantenservice

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Klantenservice
Terug naar boven

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten