Scherm delen veilig

‘Scherm delen’ is veilig, omdat: 

  • U bent ingelogd via een beveiligde verbinding. 
  • Uw medische gegevens zijn afgeschermd. Daardoor kan de medewerker van UWV uw medische gegevens niet inzien. 
  • UWV de besturing van uw computer niet kan overnemen.
    Wij helpen u door mee te kijken. U kunt op ieder moment stoppen met ‘Scherm delen’. Als u wilt stoppen, dan klikt u op het kruisje.

Klantenservice

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten