Aanvragen Beoordeling arbeidsvermogen

Heeft u een ziekte of handicap? En kunt u daardoor alleen met hulp of begeleiding werken? Of kunt u niet meer werken? Dan kunt u met dit formulier een Beoordeling arbeidsvermogen aanvragen.

U vult het formulier online in en stuurt het via de post naar UWV. Deze gegevens heeft u nodig bij het invullen:

  • uw burgerservicenummer;
  • uw DigiD-inlogcode (alleen als u kiest voor aanvragen met uw DigiD, anders niet);
  • gegevens over school en vervolgopleiding (naam school en periode);
  • uw rekeningnummer (waarop u de uitkering wilt ontvangen);
  • naam en adres van uw huisarts en van eventuele specialisten;
  • gegevens over eventuele opnames (naam instelling, periode en de reden).

Informatie voor vso, pro of entree-opleidingen in het mbo

Bent u leerling in het voortgezet speciaal onderwijs (vso), praktijkonderwijs (pro) of op een entree-opleiding in het mbo? Dan kan uw school u helpen bij uw aanvraag. Medewerkers van uw school kunnen hierover meer lezen op Informatie voor vso, pro of entree-opleidingen in het mbo.

Let op: vanaf 1 april 2016 nemen wij leerlingen en voormalige leerlingen in het voortgezet speciaal onderwijs (vso) zonder medische of arbeidsdeskundige beoordeling op in het doelgroepregister. Volgt uw leerling onderwijs aan het vso? Dan vragen wij u om de toelaatbaarheidsverklaring (tlv) mee te sturen met de aanvraag. Is er geen tlv? Stuur dan een ander bewijs van inschrijving mee.

Aanvragen Beoordeling arbeidsvermogen

Aanvragen zonder DigiD

U kunt ook een Beoordeling arbeidsvermogen aanvragen zonder DigiD. Maar dan kunt u tijdens de aanvraag niet langer pauzeren dan 55 minuten. Anders moet u weer opnieuw beginnen met invullen. U kunt uw aanvraag dus niet voor langere tijd opslaan.

Aanvraag Beoordeling arbeidsvermogen invullen zonder DigiD

Telefonisch aanvragen

Wilt u uw aanvraag liever niet via internet doen? Dan kunt u het formulier telefonisch bestellen. Bel hiervoor naar UWV Telefoon Werknemers, 0900 – 92 94 (starttarief 4,5 cent en daarna 4 cent per minuut, plus uw gebruikelijke belkosten). Als u belt, houd dan uw burgerservicenummer bij de hand. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn.

Log in met uw DigiD

DigiD staat voor Digitale Identiteit. DigiD is een combinatie van een gebruikersnaam en een wachtwoord. Uw DigiD is persoonlijk en u gebruikt deze om u te legitimeren op internet. Zo weten organisaties dat ze ook echt met u te maken hebben.

U kunt zelf uw DigiD aanvragen op www.digid.nl.

Klantenservice

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten