Nieuwe ondersteunende middelen voor regelen WW-zaken

geplaatst op 04 september 2015

Als u een WW-uitkering aanvraagt of als u WW heeft, komt er veel op u af. UWV biedt nu ondersteunende middelen voor het regelen van een aantal WW-zaken: een app, een checklist WW en instructievideo’s.

De nieuwe hulpmiddelen helpen u op weg door middel van extra uitleg, tips, geheugensteuntjes en nuttige informatie rond uw WW-uitkering. En met instructies voor het gebruik van digitale WW-formulieren.

  • In de Checklist WW staat overzichtelijk op een rij wat u moet doen rond een WW-aanvraag.
  • De Wegwijzer WW is een app. Via de app krijgt u voor een aantal zaken waaraan u moet denken bij uw WW-aanvraag en tijdens uw WW-uitkering op het juiste moment meldingen op uw mobiele telefoon.
  • De instructievideo’s WW geven duidelijke uitleg over het doorgeven van inkomsten via Mijn UWV. Ook wordt uitgelegd hoe u wijzigingen doorgeeft.

Campagne

De app, de Checklist WW en de instructievideo’s zijn onderdeel van een campagne over de dienstverlening van UWV. Via radiospots, reclame via internet en social media informeert UWV u vanaf september 2015 over het gebruik en de voordelen van deze ondersteunende middelen.

Lees meer op Handige hulpmiddelen voor het regelen van uw WW-zaken.

Klantenservice

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten