UWV op Week van de Ondernemer

geplaatst op 11 april 2016

UWV is ook dit jaar partner van de Week van de Ondernemer. Op dit grootste ondernemers evenement van Nederland informeren en inspireren we ondernemers over personeelsbeleid en over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. UWV is aanwezig met een stand en organiseert verschillende workshops en side events. Het evenement vindt plaats van 12 t/m 14 april in Utrecht en later dit jaar in Groningen, Eindhoven en Amsterdam.

Workshops

Het thema van de Week van de Ondernemer is dit jaar ‘Building better business’. Tijdens de UWV-workshops worden bezoekers door vooraanstaande ondernemers bijgepraat over de toekomst van de arbeidsmarkt. Zo geeft Katinka de Korte van Accenture een presentatie over de gevolgen van (internationale) veranderingen op de arbeidsmarkt, spreekt ondernemer en bedenker van Soupalicious Milco Aarts over sociaal ondernemen nieuwe stijl en laat Floyd Sijmons, mede-oprichter van Helpling, een online platform voor schoonmaakhulpen, over de mogelijkheden van nieuwe technologie voor personeelsbeleid.

Barometer arbeidsmarkt

Op de UWV-stand geven medewerkers van UWV advies over de veranderende arbeidsmarkt en bieden ondersteuning bij werving en selectie. Ook is de speciaal voor de Week van de Ondernemer ontwikkelde arbeidsmarktbarometer beschikbaar.

Meer informatie

Het programma is te vinden op www.weekvandeondernemer.nl. U kunt zich hier gratis aanmelden.

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten