UWV weer op Week van de Ondernemer

geplaatst op 15 april 2015

Ook dit jaar is UWV weer actief op de Week van de Ondernemer. Dit grootste landelijke evenement voor ondernemers met personeel wordt deze week afgetrapt in Utrecht. Met een stand op het beursplein en inspiratiesessies informeert en inspireert UWV bezoekers over maatschappelijk verantwoord ondernemen en personeelsbeleid.

In 2015 staat De Week van de Ondernemer volledig in het teken van ‘Futureproof Ondernemen’. Hoe verdient u als ondernemer over 5 jaar uw geld? Wat moet u doen om niet ingehaald te worden door concurrenten? Hoe wendbaar moet uw organisatie zijn? Waar liggen de kansen? Kortom: is uw businessmodel klaar voor de toekomst?

Het programma bevat onder andere een ‘break out sessie’ waarin Sandra van Gaalen spreekt met succesvolle ondernemers die invulling geven aan hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met een goede balans tussen People, Planet en Profit realiseren zij betere bedrijfsresultaten. Zo wordt ondernemer Ruud Zandvliet van het Amsterdamse Taxi Electric aan de tand gevoeld.

Na Utrecht zal de Week van de Ondernemer ook Enschede, Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam aandoen. Op uwv.nl staan de evenementen tijdens de Week van de ondernemer. Meer informatie op www.weekvandeondernemer.nl.Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten