UWV en MKB Nederland vervolgen ‘Open voor 50-plus’

geplaatst op 20 oktober 2015

De campagne ‘Open voor 50-plus’, waarin werkgevers worden opgeroepen om een 50-plusser mee te nemen in de sollicitatieprocedure, wordt vandaag vervolgd. De komende drie weken wordt deze campagne van UWV en MKB Nederland gevoerd op radio en internet.

In ‘Open voor 50-plus’ staan verschillende werkgevers uit het midden- en kleinbedrijf centraal die zelf een of meer 50-plussers in dienst hebben. In de radiocommercials en banners zien en horen we steeds twee personen. Een 50-plusser daagt de werkgever uit om zijn of haar sterke punten, kwaliteiten en capaciteiten te ontdekken en de werkgever neemt de uitdaging aan en neemt deze persoon mee in de sollicitatieprocedure.

Alle campagnemiddelen leiden naar de actiesite www.openvoor50plus.nl. Daar wordt werkgevers gevraagd een vacature aan te melden die wordt doorgesluisd naar een WerkgeversServicepunt in de regio. In het geval de werkgever geen vacature heeft, kan hij zijn steun betuigen aan de campagne door deze te delen via zijn sociale netwerk.

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten