WerkVersterkers: online ontmoetingsplek voor werkzoekenden

geplaatst op 29 oktober 2014

Op 10 oktober is de online community WerkVersterkers van start gegaan voor iedereen die op zoek is naar werk. De community is ontwikkeld door werkzoekenden en UWV en biedt een inspirerende ontmoetingsplek voor en door werkzoekenden.

Zij helpen elkaar vooruit naar werk door het uitwisselen van ervaringen, kennis en tips. Het platform vervangt niet het regulier klantcontact met UWV. Voor antwoorden op vragen over de uitkering, rechten, plichten en de Werkmap verwijst WerkVersterkers naar de adviseur werk en de informatie op uwv.nl en werk.nl. 

Beperkte rol UWV

WerkVersterkers, ‘Powered by UWV’, draagt bij aan het verhogen van de zelfredzaamheid van werkzoekenden en sluit aan bij de behoefte van werkzoekenden om met elkaar in contact te komen. De community is een niet-gebonden platform waar werkzoekenden zich vrij voelen om content met elkaar te delen in hun zoektocht naar werk. Daarom is de rol van UWV op de community zeer beperkt. Het redactieteam plaatst beperkt content en zorgt ervoor dat vragen van gebruikers over WerkVersterkers snel beantwoord worden.

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten